Instagram – 2018

Vuoden 2018 Instagram videot, kasattuna blogiin!

Instagram on jäänyt minulla hieman pienemmälle huomiolle, pääpaino videoiden jakamisessa on selkeästi ollut FIN Defenders – Youtube kanava ja Facebook. Loppuvuodesta vaihdoin alustan tähän WordPressiin ja ohjasin kaiken liikenteen näiden sivujen kautta.

Samalla ohjasin myös vanhojen kotisivujen (www.defenders.fi) liikenteen näille sivuille. Käytännössä siis WP sivut toimii kaiken alkuna ja kohteena.

Instagramia varten tein 2018 joitakin lyhennettyjä versioita videoista, samasta materiaalista joista editoitu pidemmät Youtube videot. Eniten aiheena luonnollisesti ilmakuvaus, mutta mukaan mahtuu toki muitakin. Instagramissa videoiden pituus on rajoitettu minuuttiin, joten joutuu keskittymään yhteen hyvään settiin ja karsia kaikki muu minimiin. Se tuo editointiin omat haasteensa.

Yleensäkin koko Insta ja Twitter kokeilut on kuitenkin liittynyt tulevaan, eli töissä tarkoitus ottaa käyttöön kevään aikana Instra tili Meguiar’s -tuotteille. Tätä varten opiskelin & kokeilin sen käyttöä 2018 aikana.

Mutta, pidemmittä puheitta, tässä 2018 Instagram videot!

Ilmakuvaus

Meguiar’s ja työ

Muu sälä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s