Tolkkinen Pulp Mill Part 1/Tolkkisten sellutehdas osa 1

Hienoa kuvaa ja tarinaa tehdas miljööstä!

Tales From The Brazier's Grotto

In autumn 125 years ago the Porvoo Cellulosefactory (Porvoon Selluloosatehdas) in Tolkkinen – about nine kilometres from the Southern Finland town Porvoo – was opened. The pulp mill was closed in 1975. Even before the cellulose factory there was a saw mill and the sawmill industry continued all the way until the end of 2009 when Finnish-Swedish forest products manufacturer Stora Enso closed its sawmill there.

Syksyllä 125 vuotta sitten avattiin Porvoon Selluloosatehdas Tolkkisissa – noin yhdeksän kilometrin päässä Porvoosta. Sellutehdas suljettiin 1975. Jo ennen sellutehdasta siellä toimi saha. Sahateollisuus jatkui aina vuoden 2009 loppuun asti, jolloin suomalais-ruotsalainen metsäteollisuusyritys Stora Enso sulki sahansa Tolkkisissa.

I have been photographing in the abandoned pulp mill during a period of time that lasted a couple of years starting in 2010. I photographed there a couple of times per year and the last pictures were taken in 2016. I will publish here on my…

View original post 321 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s