Ferry time!

Kuvattu 2017 DJI Mavic Pro kopterilla ja Litch ohjelmalla tehdyllä ”lentosuunnitelmalla”. Puhdas vahinko, ykkösellä tuli juuri se ajoitus mitä haettiin.

Linkit videoihin:

Tietoa Barösundista:

Wikipedia:

Orslandet on Inkooseen kuuluva 11,6 neliökilometrin suuruinen saari Suomenlahdella. Saaren vakituinen asutus on keskittynyt Barösundin kylään. Kylässä toimi ruotsinkielinen peruskoulu vuoteen 2009 saakka. Orslandetilla asuu vakituisesti 57 ihmistä.

Saarelta on lossiyhteys Barölandetin saarelle, jonka Korssundetin ylittävä silta yhdistää mantereeseen.

 

Barösund kylätoimikunta:

Barösund on saaristolaispaikkakunta, joka sijaitsee Inkoon läntisellä alueella, Etelä-Suomessa. Barösundissa on joitakin suuria saaria, kuten Barölandet, Orslandet ja Elgsjö ja satoja pienempiä saaria, karikkoja ja luotoja. Kesällä elämä Barösundissa on intensiivistä ja kuumeista, koska silloin väestö kymmenkertaistuu. Talvisaikaan asuu Barösundissa noin 180 henkilöä.

#dronestagram #dronephotography #dronelife #droneinstagram #dronefinland #djisuomi #djimavicpro #djifinland #mavicpro #mavicsuomi #mavicfinland #aerialmovie #aerialphotography #aerial #ferry #barösund #lautta #lossi #dronesuomi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s