Meguiar’s – Perfect glass clarity – Youtube

Cleaner, Compound and Sealant – Pisaroille kyytiä tuulilasista

Meguiar´s Perfect Clarity Glass Polishing Compound puhdistaa ja esivalmistelee lasin pinnoittamista varten. Poistaa likaa ja pieniä naarmuja. Käsin tai koneellisesti (koneella karkea tai mikrokuitulaikka). Tuotenumero G8408
Perfect Clarity Glass Sealant kestopinnoite lasille. Mitä enemmän sataa ja mitä kovempaa ajat, sitä vähemmän lasilla on vettä. Parhaimmillaan yli 60kmh vauhdeissa ja sateessa. Aamukaste ei ihan riitä. Laittaa pyyhkijänsulat lomalle! Tuotenumero G8504
Perfect Class Cleaner, Lasinpuhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan pahinkin lika ja piki. Se tekee juovattoman, kirkkaan pinnan, poistaa harmaan kalvon tuulilasin sisäpinnalta, ja epäpuhtaudet, hyönteiset ja puista pudonneen mahlan ulkopuolelta. Sopii myös sävytetyille laseille. Ei sisällä ammoniakkia. Esi- ja jälkikäsittelyaine Compoud ja Sealantin kanssa. Tuotenumero G8224 

UK Sivuilla toinen ohje, huomasin tämän vasta myöhemmin, enkä ihan edennyt samalla tavalla. No seuraavan kerran sitten tällä ohjeella!
Meguiar’s UK, Compound ja Sealant

 

Linkit – Links:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s