Tervetuloa – Welcome to My Site

”Kokeile jotain uutta. Riittää kun muistat, että amatöörit rakensivat Arkin ja ammattilaiset Titanicin”

DCIM100MEDIADJI_0009.JPG
Kopparnäs – 2017 – Sunset with DJI Mavic Pro

Asun kauniissa merihenkisessä Inkoossa. Inkoossa on upea luonto ja rantaviivaa riittää ihmeteltäväksi asti. Koti sijaitsee keskellä metsää, heti kun ulos astuu, tuntuu olevansa varsinainen Erä-Jorma. Omaa rantaviivaa ei ole, enkä vesillä liiku. Pidän luonnosta ja sen rauhasta. En ole  mikään suuri liikunnan ystävä, mutta lähimetsissä liikun säännöllisesti, siitä pitää huolen perheen kaksi kääpiösnautseria.

Elämäntyöni on autot, ei harrastuksena, vaan nimenomaan työnä. Peruskoulusta ammattikouluun Autonasentaja koulutukseen ja siitä se sitten lähti. Koko työhistoria on liittynyt tavalla tai toisella autoihin, mitään muuta en usko enää tekeväni. Eiköhän se autojen parissa loppuelämäkin mene? Nykyinen tehtävä HL Group Oy:ssä on Valikoimapäällikön työ. Vastaan varaosa- ja maalituoteryhmistä ja toimin Tuotepäälliköiden esimiehenä. Etenkin maalituoteryhmät on kiinnostavia, koska niistä tietoni ovat vasta kasvamassa. Eli mielenkiintoista uuden opettelua, jota ilman työ ja ihminen ei kehittyisi.

Toinen intohimo on ollut moottoripyörät, ajaminen jäänyt vähemmälle ja harrastus suuntautunut enemmänkin kaluston huoltoon. Meidän perheessä ajamisesta huolehtii Vaimo ja minun tehtävä on pitää vehkeet ojennuksessa, sekä aina hivenen muista poikkeavana.

Koirat tulikin jo mainittua. Ensin tuli ”Hartsu” – Xtravaschnauza  Hardcopy  ja myöhemmin seuraksi ”Julle” – Xtravaschnauza Juilliard. Molemmat ovat inkoolaisen Jalostajan Heli Lillbackan koiria. Hauskoja veijareita, joiden kanssa aika kuluu kuin siivillä. Mukava tulla kotiin, kun pojat vastassa! Aivan sama olitko poissa vartin, vai puoli päivää, aina yhtä isolla innolla otetaan vastaan 💖🐺🐾

Linkit – Links:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s